woensdag 28 januari 2015

Lego Ninjago - Masters of Spinjitzu (Seizoen 1)



Nadat eerder deze maand het eerste deel van Ninjago Magazine in het schap lag, was vandaag het moment dat de nieuwe DVD "Lego Ninjago - Masters of Spinjitzu (Seizoen 1)" in de verkoop ging. En het lijkt erop dat de Ninjago campagne nu echt van start is gegaan. Met de Lego folder van januari tot en met juni 2015 in de winkel weten we wat er vanaf maart te koop zal zijn. Wat te denken van Cartoon Netwerk waar vanaf 2 februari iedere werkdag om 17.00 uur de ninja helden van het beeldscherm zullen spinnen? En er staat nog veel meer op stapel. 2015 zal een tjokvol Ninjago jaar worden, en dan denderen we door naar de bioscoop film in 2016!

Tot 4 februari maak je kans een DVD te winnen bij Coole suggesties voor kinderen en bij Boyslabel.com!

Lego Ninjago - Masters of Spinjitzu (Seizoen 1)

Word lid van een nieuw team om de wereld te redden in het eerste Seizoen van Lego Ninjago: Meesters van Spinjitzu. Ninja helden Kai, Jay, Zane en Cole voegen Lloyd Garmadon toe aan hun team, de zoon van hun aartsvijand, die sinistere slangen heeft vrijgelaten in zijn poging om Ninjago land te veroveren. Maar Garmadon’s plan loopt mis als hij de controle verliest en wordt een gevangene van de slangen. In een onwaarschijnlijke speling van het lot, voegt hij zijn krachten samen met Ninja om de vijand te stoppen die voorspelt hun land eeuwig in donker te keren.

Uitgever Warner Home Video
 
Aftiteling
Stemmen orig. versie Jillian Michaels, John Novak, Vincent Tong, Ian James Corlett
Schrijver(s) Dan Hageman, Kevin Hageman

Inhoud
Uitvoering Dvd, 2 disks
Speelduur 274 minuten
Beeldformaat 1.78:1 - 16:9
Regio 2 
Taal orig. Versie Engels
Overige talen Engels en Spaans
Audio Dolby Digital 2.0
Ondertiteling Engels enderlands
Productiejaar 2011
Oorspronkelijke productie Denemarken
Releasedatum 28 januari 2015
EAN 5051888208519
€ 14,99

Erg jammer dat het slechts Nederlands ondertiteld is, en niet Nederlands gesproken, zoals wel enkele delen op Youtube staan...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten